nieuws

Achmea-dochters laten spaarloontegoeden vrijvallen

Archief

Achmea-dochters Centraal Beheer en Avéro Achmea gaan op 12 september over tot uitbetaling van tot dusver geblokkeerde spaartegoeden op spaarloonregelingen van bedrijven, op voorwaarde dat het wetsvoorstel daartoe niet wordt verworpen door de Eerste Kamer. Het voorstel betreft opgebouwde spaarloontegoeden tussen de jaren 2001 en 2004.  Eerder besloot Aegon houders van een spaarloonregeling tot 22 september zelf te laten belissen of zij hun spaarsaldo al dan niet willen deblokkeren. Ook veel banken, waaronder de Postbank, besloten opgebouwde spaarsaldi per 1 september voor alle rekeninghouders vrij te laten vallen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.