nieuws

Acadium nieuwe naam Hypotheek Centrum

Archief

De in Rotterdam gevestigde financiële adviesbedrijven Hypotheek Centrum voor Academici, Pensioen Centrum voor Academici en Assurantie Centrum voor Academici gaan voortaan door het leven als Acadium Groep.

De inmiddels 27 jaar actieve adviesgroep, die circa vijftig medewerkers telt, gaat werken onder de labels Acadium Hypotheken, Acadium Pensioenen en Acadium Verzekeringen. Tegelijk worden de activiteiten van het Gooisch Hypotheek Centrum in Bussum bij Acadium geïntegreerd. Behalve deze vestiging wordt binnenkort ook een kantoor geopend in het Atrium in Amsterdam. De adviesgroep is te zien op Internet op www.acadium.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.