nieuws

Acadium Bastion verwijst naar loopbaanbegeleider

Archief

Als uitbreiding op het FlexGarant-product voor gouden handdrukken is Acadium Bastion een samenwerking aangegaan met loopbaanbegeleider DBM Nederland.

“Wij verwijzen onze klanten voor loopbaanadvies en outplacement door naar DBM”, zegt Feyo van Heemstra, directeur van Acadium Bastion. “Daar krijgen ze een gratis consult om hun mogelijkheden te bespreken. DBM biedt haar klanten die een outplacementtraject starten omgekeerd de mogelijkheid voor een gedegen financieel advies bij hun gouden handdruk.”
DBM claimt met tienduizend werknemers in 45 landen wereldwijd marktleider te zijn in haar vakgebied. DBM Nederland telt 21 adviseurs. De tachtig medewerkers van het in Rotterdam en Amsterdam gevestigde Acadium Bastion, eigendom van Nationale-Nederlanden, zijn gespecialiseerd in pensioenen, hypotheken en gouden handdrukken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.