nieuws

Academie Financiële Dienstverlening wijzigt naam

Archief

Sinds vandaag heeft de Academie Financiële Dienstverlening de naam gewijzigd in Consis Academie Financiële Dienstverlening. Reden voor de wijziging is de overgang naar een besloten vennootschap. De naam is afgeleid van het Engelse concise, dat staat voor bondig. 

De academie biedt blended learning en e-learning mogelijkheden. Blended learning is een combinatie van e-learning en de meer standaardvormen van kennisoverdracht, zoals workshops. De academie wordt geleid door Maaike Koolhoven en werkt onder meer samen met de Bank Insurance Academy van Nationale-Nederlanden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.