nieuws

ABZ wordt ADP Business Services

Archief

De naam ABZ is opgehouden te bestaan. Het bedrijf gaat voortaan verder onder de naam ADP Business Services. “De naam onderstreept de strategische plannen van ADP om het Business Service Provisioning concept in Nederland verder uit te bouwen en internationaal door te breken”, aldus ABZ. Onder Business Service Provisioning wordt verstaan het uitbesteden van bepaalde onderdelen van de activiteiten, maar niet de gehele activiteit. “Zo checkt een maatschappij bij een verzekeringsaanvraag standaard op mogelijke fraude. De maatschappij volgt daarvoor zijn eigen proces en doet alleen een uitstapje om bij ons de Fish-databank te raadplegen”, aldus bestuursvoorzitter Gerrit Schipper. “Dat is het grootste verschil met het traditionele uitbesteden, want daarbij geef je de volledige zeggenschap uit handen.”

Volgens Schipper is Nederland de bakermat van dit uitbestedings-concept. “ADP onderkent de groeipotentie van onze dienstverlening en biedt ons alle mogelijkheden om onze kennis verder te exporteren.” Schipper gaat leiding geven aan deze internationale uitbreiding. “Het verder uitbreiden van de Nederlandse activiteiten is de verantwoordelijkheid van Peter van den Heuvel, als directeur van ADP Business Services Nederland en tevens lid van de groepsraad”, aldus Schipper.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.