nieuws

ABZ breidt inbelnetwerk uit

Archief

ICT-bedrijf ABZ breidt het inbelnetwerk uit, zodat er meer capaciteit beschikbaar komt. Hierdoor moet het bedrijf sneller en beter bereikbaar worden.

Gebruikers van het ABZ-netwerk kunnen voortaan met één nummer altijd en overal tegen lokaal tarief inbellen. Deze uitbreiding gaat wel gepaard met een aantal aanpassingen in de netwerkinstellingen aan de kant van de gebruiker van de diensten Axis, ADN en het Atrium. Als gebruikers hun instellingen niet aanpassen, kunnen zij geen gebruik meer maken van de inbeldiensten van ABZ.
Om de aanpassingen zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft ABZ een omnummertool gemaakt, die de gebruiker op diskette kreeg aangeleverd. Inmiddels heeft driekwart van de gebruikers de omnummertool geïnstalleerd. De overigen krijgen nog tot 15 juli de tijd om hun instellingen aan te passen. Daarna zijn de diensten voor hen niet meer bereikbaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.