nieuws

ABP-Cordares

Archief

Pensioenfonds ABP en pensioenuitvoerder Cordares praten over “intensieve samenwerking”, waarbij ook een fusie uit de bus kan rollen. Samen zouden ABP en Cordares goed zijn voor een beheerd vermogen van _ 245 mld en bijna 4 miljoen deelnemers. Achmea/Interpolis is qua deelnemers (met 5,7 miljoen) groter, maar heeft een kleiner beheerd vermogen.

Pensioendesk en Finovion
Franchiseorganisatie Pensioendesk is een samenwerking gestart met administratie- en advieskantoor Finovion. Klanten kunnen voortaan pensioenvraagstukken, administratief werk en managementrapportages aan beide bedrijven uitbesteden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.