nieuws

ABN Amro biedt directe dekking via internet

Archief

Zakelijke klanten van ABN Amro kunnen sinds kort via de website van de bank vier verzekeringen sluiten waarbij direct een voorlopige dekking wordt afgegeven.

De vier verzekeringen – een gebouwenverzekering, inventaris- goederenverzekering, aansprakelijkheidsverzekering bedrijven en een bedrijfsschadeverzekering -zijn volgens de bank verzekeringen die elke onderneming nodig heeft en waarbij de tussenkomst van een adviseur niet direct noodzakelijk is.
De service op www.abnamro.nl/bedrijfspolis is vooral bedoeld voor kleinere bedrijven en moet vooral meer gemak bieden. Via de site kan de ondernemer zelf de premie berekenen en door het aanklikken van ‘verzenden’ de verzekering direct sluiten. Als er behoefte is aan directe dekking, dan moet eerst nog even geklikt worden op ‘voorlopige dekking’. De bank garandeert dat binnen vijf minuten, nadat de aanvraag bij de bank is binnengekomen, er een e-mail verstuurd wordt met een bevestiging van de voorlopige dekking.
De aanvraag voor de verzekering komt direct terecht bij het kantoor waarmee de klant zaken doet. Deze nemen telefonisch contact op om alles nog even door te nemen en op grond daarvan worden de stukken definitief in orde gemaakt. Per post wordt de uiteindelijke offerte opgestuurd, die de klant moet ondertekenen en retourneren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.