nieuws

Abe Lenstra in tv-reclame Univé

Archief

De nieuwe tv-reclame van Univé draait om de vroegere Friese voetbalheld Abe Lenstra.

“Hij had rijk kunnen worden bij buitenlandse voetbalclubs, maar Abe Lenstra koos voor het spel en bleef bij Heerenveen. Het is dezelfde drijfveer die ons, als verzekeraar zonder winstoogmerk, met de Friese club verbindt”, aldus hoofdsponsor Univé.
De commercial is te zien rondom de samenvattingen van Heerenveen in ‘de Wedstrijden’ op Talpa. Filmmateriaal uit de jaren veertig en vijftig tonen de magie van Abe Lenstra in die tijd. Maar de kijker ziet ook Abe lopend in zijn oude voetbaltenue in zijn eigen stadion anno 2006. Univé sponsort voetbalclub Heerenveen sinds 2001.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.