nieuws

Aansprakelijkheidspolis kleine clubs

Archief

Voor bestuurders en toezichthouders van kleine en middelgrote verenigingen en stichtingen heeft de BCA-pool de Basis BTA-polis ontwikkeld. Deze biedt een volwaardige dekking voor het bestuurdersaansprakelijkheidsrisico tegen een premie die past bij hun budget. De doelgroepen voor de Basis BTA-polis zijn verenigingen en stichtingen met een balanstotaal van minder dan € 750.000. Voor grotere verenigingen en stichtingen doelgroep is er de reguliere maatwerk BTA polis. 

De door Bloemers & Co Assuradeuren geïnitieerde en beheerde BCA-pool bestaat uit de volgende verzekeraars: Aegon, Delta Lloyd, Generali, Goudse, Reaal, Interpolis, Nassau, Nationale-Nederlanden en Stad Rotterdam.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.