nieuws

‘Aansprakelijkheidscombi’ voor freelancers communicatiebranche

Archief

Aansprakelijkheidsverzekeraar Nassau heeft in samenwerking met Vanbreda Risk & Benefits en Ram&Co een maatwerkproduct ontwikkeld dat afgestemd is op de werkzaamheden van freelancers in de communicatiebranche.

Aanleiding voor de ontwikkeling van deze polis was de door detacheringsbureau Ram&Co gesignaleerde vraag van freelancers om een goede oplossing te bieden voor de aansprakelijkheidsverzekering. Bovendien eist een aantal opdrachtgevers een aansprakelijkheidsdekking.
De polis is een combinatie van een beroepsaansprakelijkheids-, bedrijfsaansprakelijkheids- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Er is dekking voor:
* vermogensschade van derden als gevolg van foute handelingen op het gebied van marketing en communicatie alsmede interim- en projectmanagement;
* zaak- en personenschade van derden;
* persoonlijke aansprakelijkheid in de hoedanigheid van bestuurder.
De premie is onder meer afhankelijk is van de omzet en het te verzekeren bedrag. De dekking en voorwaarden zijn aangepast aan de werkzaamheden van freelancers in de communicatiebranche.
De verzekering is te sluiten via Vanbreda Risk & Benefits. Freelancers die bij Ram&Co staan ingeschreven ontvangen 10% korting op de premie.
Span, algemeen directeur Vanbreda, Elbert-Jan Offereins, Nassauverzekeringen en Yvonne Husslage, Ram&Co.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.