nieuws

Zwitserleven vult hypotheekofferte automatisch in

Archief

Met ingang van deze maand stuurt Zwitserleven bij hypotheekaanvragen via het hypothekennetwerk HDN automatisch de kerngegevens mee. Daarmee wordt de ketenintegratie verder verbeterd, aldus de SNS Reaal-dochter.

Zwitserleven vult hypotheekofferte automatisch in

"Bij digitaal aangevraagde hypotheekoffertes moest de tussenpersoon voorheen handmatig vergelijken of de hypotheekofferte gelijk is aan de ingestuurde aanvraaggegevens", verklaart Zwitserleven het verschil. "Dat kan nu automatisch." Voorafgaand aan de brede introductie is proefgedraaid met de Van Kampen Groep en ATP Hypotheken. De nieuwe functionaliteit is gebouwd door ICT-bedrijf Everest.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.