nieuws

‘Zwitserleven niet eerste met groen pensioen’

Archief

De claim van Zwitserleven dat het als eerste verzekeraar een individueel pensioenproduct heeft gelanceerd waarbij op een duurzame manier kapitaal wordt opgebouwd, is volgens Leidsche Verzekeringen niet terecht. “Dat kan bij ons al vier jaar.”

‘Zwitserleven niet eerste met groen pensioen’

Bij het GroenPensioen van Leidsche wordt belegd in fondsen van ASN Bank. Verkoopdirecteur Hans Fransen stelt al veel langer duurzame beleggingsopties te bieden. "Wij bieden sinds mei 2004 bij onze pensioenverzekeringen de mogelijkheid om te beleggen in duurzame fondsen van Triodos en Robeco. Een jaar terug hebben wij bovendien het ASN Aandelenfonds aan de opties toegevoegd."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.