nieuws

Zuid-Limburg

Archief

In Zuid-Limburg hebben negentien gemeenten hun gezamenlijke contract met zorgverzekeraar IZA Cura (Uvit) verlengd met een periode van twee jaar. De gemeenten sloten in 2006 samen een contract met IZA Cura, om zo een betaalbare en geschikte zorgverzekering te kunnen bieden aan mensen met een smalle beurs. Inmiddels hebben bijna 15.000 inwoners in Limburg een zorgverzekering afgesloten bij IZA Cura.

 

Handen ineen

Zorg en Zekerheid en de openbare apothekers hebben een overeenkomst ondertekend om nauwer te gaan samenwerken. Doel is het optimaliseren van de kwaliteit van de farmaceutische zorg in de regio, onder andere op het gebied van veilig en doelmatig medicijngebruik.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.