nieuws

Zorg en Zekerheid pakt ziekteverzuim aan

Archief

Zorg en Zekerheid brengt samen met de arbodienst Care for Companies het Care&ZZorg-pakket op de markt. Dit is een totaalpakket voor het terugbrengen van ziekteverzuim binnen bedrijven, waarbij preventie een belangrijke rol speelt.

Het Care&ZZorg-pakket is arbodienstverlening en een collectieve zorgverzekering in één pakket. "Wij geven, naast de curatieve ingrepen door eigen professionals, vanuit onze visie vorm aan preventie, door middel van het opsporen van risicofactoren voor verzuim in het gedrag van werknemers. Indien nodig ondergaat de werknemer direct een behandeling. Wij kennen namelijk geen wachtlijsten", zegt Roel Leeuwenburgh van Care for Companies.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.