nieuws

Zelfstandig ondernemer speerpunt van ING Hypotheken

Archief

ING komt in het nieuwe jaar met een nieuw assortiment van elf hypotheekproducten. Speciale aandacht is er voor koopwoningen voor zelfstandig ondernemers middels ‘ING Ondernemer in Privé’.

Zelfstandig ondernemer speerpunt van ING Hypotheken

ING denkt door middel van maatwerkhypotheken voor deze doelgroep zijn hypotheekpositie in het intermediaire kanaal uit te breiden. Het concern verwacht dat er in 2010 ongeveer een miljoen zelfstandig ondernemers zijn, van wie 600.000 zelfstandigen zonder personeel (zzp). Hans Hagenaars, directeur marketing: "Dat betekent dat bij  één op de zes à zeven hypotheekgesprekken sprake is van een ondernemer in privé. De afhandeling van de financiële situatie van deze klanten vraagt om maatwerk en flexibiliteit van de verstrekker. Die willen wij bieden. Wij delen onze deskundigheid op dit gebied met tussenpersonen, zodat klanten zowel rechtstreeks bij ING als via een tussenpersoon hierover advies kunnen krijgen."

Reageer op dit artikel