nieuws

Wisselingen in FFP-bestuur

Archief

Pim Mol is benoemd tot bestuurslid van de Vereniging FFP, de beroepsorganisatie van gecertificeerd financieel planners. Pim van Nieuwkerk is benoemd tot ‘Lid van Verdienste’.

 

Pim Mol (1957) werkt bij de Rabobank als directeur Private Banking. Hij is in die functie verantwoordelijk voor visieontwikkeling en de uitvoering van het daarop gebaseerde beleid voor vermogende particuliere klanten. Daarvoor bekleedde hij diverse functies binnen bankconcerns zowel in binnen- als buitenland.

 

  &nbspVan Nieuwkerk is sinds de oprichting van FFP in 1996 in tal van bestuurs -en commissiefuncties werkzaam geweest. Hij heeft onder meer aan de wieg gestaan van de structuur, reglementering, certificering en examinering van de gecertificeerd financiële planner. Daarnaast heeft hij bij de inwerkingtreding van de WFD en later de WFT de besturen van de FFP geadviseerd over de gelijkstelling en kwalificatie van het FFP-examen.

 

  &nbspDe organisatie heeft tevens afscheid genomen van enkele bestuurs- en commissieleden, onder wie Ron Dukers, Jacqueline van den Brink, Hanneke Kroonenberg en Gerard Teekelenburg. Het FFP-bestuur bestaat naast Mol uit Henk Duthler (voorzitter), Rudolf Janssen (penningmeester), John Bruijne en Peter Janus. De FFP telt inmiddels ruim 2.800 leden.

 

Reageer op dit artikel