nieuws

Verzuimvolmacht voor Meijers

Archief

Assurantiebedrijf Meijers in Amstelveen komt in 2009 met een eigen verzuimpolis in een volmachtpool.

 

Zes verzekeraars tekenen voor de volmacht: Avéro Achmea, Delta Lloyd, Generali, De Amersfoortse, De Goudse en Nationale-Nederlanden. Volgens Meijers-directeur Hans van Uitert wil het bedrijf hiermee zijn concurrentiepositie op de markt voor verzuimverzekeringen versterken. "Behalve dat we hiermee eigen voorwaarden hebben vastgesteld, kunnen we voor onze klanten vanaf de eerste dag invloed uitoefenen op het ziekteverzuim bij hun medewerkers en tevens het re-integratieproces versnellen. Daartoe zijn we een exclusieve samenwerking aangegaan met twee verzuim- en re-integratiebedrijven in de regio."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.