nieuws

Verzuimvolmacht De Amersfoortse voor De Keyzer

Archief

De Amersfoortse heeft een volmacht verzuimverzekeringen verleend aan De Keyzer Groep in Breda. Dit bedrijf beschikt al over verzuimvolmachten, maar er wordt nu ook een eigen concept in de markt gezet.

Verzuimvolmacht De Amersfoortse voor De Keyzer

De Amersfoortse wordt risicodrager van 'De Keyzer Verzuimoplossing'. Dit concept richt zich op "pro-actief en preventief verzuimmanagement". Hiertoe is een nauwe samenwerking aangegaan met Human Capital Care, een onafhankelijke, gecertificeerde arbo- en gezondheidsdienst. De Keyzer, opgericht in 1959, zegt zich te richten op het hogere marktsegment en niches.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.