nieuws

Verzekeraars nog steeds niet zo populair bij studenten

Archief

bezocht, een kennismakingsdag voor hbo’ers van het Verbond van Verzekeraars

Doel van het evenement was om verzekeraars beter in beeld te krijgen bij hbo-studenten Financial Service Management. De opkomst viel echter wat tegen, aangezien de organisatoren op 1.500 studenten hadden gerekend. Wie wél was gekomen, kreeg van arbeidsbemiddelaar Brunel Insurance & Banking een luxe lift in een limousine aangeboden. Na een dag vol bedrijfspresentaties, workshops en speeddaten met verzekeraars konden de studenten met een drankje uitblazen in een Hummer H2 limousine of Cadillac Escalade limousine. Op de foto accountmanagers Mandy van Keijzerswaard (links) en Clarissa Bakker van Brunel in een van de limousines.

Reageer op dit artikel