nieuws

Verzekeraars geven volmachten weg

Archief

Uitvaartverzekeraar Monuta heeft volmachtovereenkomsten getekend met Intrada in Heerjansdam en Actua Assuradeuren in Capelle aan den IJssel. Verder kreeg het Zeeuwse Driekleur Verzekeringen een volmacht van Fortis, terwijl Overwater Assurantie Adviesbureau in Strijen een volmachtcontract tekende met De Goudse.

 

Intrada Adviesgroep bestaat vanaf 1980 en heeft zeventien medewerkers. Het intermediairbedrijf uit Heerjansdam is onder meer bekend van producten als een speciale keukenhypotheek en een badkamerhypotheek. "Voor ons is het de vijfde volmacht", zegt direceur Hans Ouwerkerk. "Wij hebben al volmachten van London, Allianz, DAS en Fortis. Per december krijgen wij bovendien een volmacht van de Europeesche."

 

  &nbspActua Assuradeuren in Capelle a/d IJssel is vooral bekend geworden door een grote portefeuille op het gebied van garantieverzekeringen in wit- en bruingoed.

 

  &nbspBinnenkort sluit Monuta ook een volmachtoverenkomst met het Friese HJG Verzekeringen dat actief is in het Friese merengebied en kantoren heeft in Bolsward, Workum en Joure. Onlangs verwelkomde Monuta al het Hoornse Welke Financiële Diensten als nieuwe arrangementspartner.

 

Driekleur

Verder heeft Driekleur Verzekeringen dat opereert vanuit vestigingen in Goes, Zierikzee, Middelburg, Koudekerke en Terneuzen, een volmacht van Fortis ASR ontvangen. Driekleur telt 46 medewerkers en had in 2007 een omzet van een kleine _ 3 mln. Het bedrijf richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voor de Zeeuwse onderneming is het de vierde volmacht.

 

Overwater

Overwater Assurantie Adviesbureau in Strijen kreeg een schade- en verzuimvolmacht van De Goudse. De Goudse werkt al sinds 1983 samen met Overwater dat met name gespecialiseerd is in financieel ondernemersadvies. "Wij willen de beste ondernemersverzekeraar van Nederland worden en deze volmacht past in die ambitie", aldus De Goudse.

 

Reageer op dit artikel