nieuws

‘Verkopen Ditzo op niveau Univé en Centraal Beheer’

Archief

De productiecijfers van Ditzo zijn vergelijkbaar met die van Univé en Centraal Beheer, terwijl bijvoorbeeld Ohra al ruimschoots wordt overtroffen. De laatste maanden was Ditzo zelfs twee keer koploper op het gebied van internetverkoop van verzekeringen.

Dat stelt Ditzo's commercieel directeur Peter Hoitinga. Exacte cijfers mag hij van moederbedrijf ASR Nederland nog niet noemen. "Maar we zouden het wel van de daken willen schreeuwen." Hij laat wel doorschemeren dat Ditzo op het gebied van autoverzekeringen Postbank (11.500 in zeven maanden) ver achter zich laat.
Volgens Hoitinga was de geholpen naamsbekendheid van Ditzo eind oktober 81%, tegen bijvoorbeeld maar 28% voor Allsecur (Allianz) en 3% voor Izio (Delta Lloyd).
Ditzo heeft inmiddels ook een online hypotheekproduct ontwikkeld. Vanwege de slechte marktomstandigheden blijft introductie daarvan nog even uit.

Reageer op dit artikel