nieuws

Van Kampen in zee met WLC

Archief

Van Kampen Groep start per 1 januari onder de naam ‘VKG WLC’ een joint venture met de White Label Company (WLC), die zich richt op het ontwikkelen van gelabelde producten.

 

De White Label Company, die het afgelopen jaar voor Van Kampen de VKG-e polis en de VKG-regiopolis ontwikkelde, gaat het huisassortiment verder uitbreiden met polissen op het gebied van motorrijtuigen, brand en varia. Verder gaat WLC producten op maat ontwikkelen voor werkgevers en speciale doelgroepen.

 

  &nbspAls risicodragers (100% of in poolvorm) worden in eerste instantie de huidige volmachtgevers van Van de Van Kampen Groep benaderd. De directie van de nieuwe joint venture wordt gevormd door Alex van Kampen, Ruud van Kampen, Paul Boon en Levent Türkmen. De laatste werkte als businessmanager ATP bij Unigarant en was daarvóór bij Aegon in dienst.

 

Reageer op dit artikel