nieuws

Van der Voorn topman Donatus

Archief

Alphons van der Voorn (47) wordt per 1 januari 2009 directievoorzitter van kerkenverzekeraar Donatus.

 

Hij volgt Louis van Zutphen op, die met pensioen gaat en zal toetreden tot de raad van commissarissen. "Het is een uitdaging om Donatus als gespecialiseerde verzekeraar op het gebied van kerken verder uit te bouwen tot dé specialist in het verzekeren van monumentale gebouwen in Nederland", aldus Van der Voorn, die al op 1 januari van dit jaar toetrad tot de directie van Donatus. Daarvoor bekleedde hij diverse directiefuncties bij SNS Reaal. Van der Voorn wordt verantwoordelijk voor het strategisch beleid, financiën, relatiemanagement en herverzekeringen.

 

  &nbspVerder volgt Simon Kadijk (50) per 1 januari in de Donatus-directie Jo Hermans op, die eveneens met pensioen gaat. Ook Kadijk maakte afgelopen jaar al deel uit van het directieteam. Hij wordt verantwoordelijk voor de verzekeringstechnische aspecten, administratieve organisatie, ICT en risicomanagement.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.