nieuws

Van der Sluis nieuwe topman VHD/Europe Assistance

Archief

Peter van der Sluis (56) is aangetreden tot algemeen directeur van Europ Assistance Nederland en fusiepartner VerzekeraarsHulpDienst. Hij is de opvolger van Jan van der Kleij, die per 1 oktober de organisatie heeft verlaten.

Van der Sluis nieuwe topman VHD/Europe Assistance

Van der Sluis gaat zich richten op het volbrengen van de fusie tussen beide organisaties en het verder vormgeven aan de herstructurering van bedrijfsprocessen binnen Europ Assistance, met automatisering als speerpunt in 2009. Hij was eerder voorzitter van de Stichting Incident Management en bekleedde diverse functies bij verzekeraars en alarmcentrale SOS International.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.