nieuws

Totis komt met Pensioenformule

Archief

Totis, de serviceprovider voor NBVA-leden, gaat de aangesloten kantoren binnenkort de Pensioenformule bieden. Basis daarvan is het gebruik van de adviessoftware Pensioennavigator.

 

Met die software wordt de adviestijd volgens de gelijknamige ontwikkelaar teruggebracht van vijftien naar vijf uur. Andere diensten die binnen de Pensioenformule vallen, zijn een opleidingstraject en een helpdesk. "Uiteraard maakt een uitstekende beloningsregeling ook onderdeel uit van deze formule", aldus de organisatie in de eerste uitgave van het Totis Magazine voor de eigen leden.

 

  &nbspHoe die beloningsregeling eruitziet, was begin deze maand nog niet duidelijk. "We wachten net als vele anderen op het nieuwe beloningsmodel dat aanbieders serviceproviders gaan bieden. We hebben nu zo’n tweehonderd leden; wat dat betreft moeten toch de grotere partijen de kastanjes uit het vuur halen", zegt Totis-oprichter Jan van Stigt Thans.

 

  &nbspVoor deelname aan de Pensioenformule betalen de Totis-leden de kostprijs van de Pensioennavigator. "Waarschijnlijk kunnen we die zelf nog wat goedkoper aanbieden, maar daar zijn we nog niet uit", aldus Van Stigt Thans. "De andere diensten zijn gratis. Wat aanbieders zich moeten realiseren, is dat de adviseur met deze formule meer kwaliteit kan bieden. Daar zou een verzekeraar toch een extra beloning voor over moeten hebben, maar helaas zijn ook kwaliteitsbonussen per 1 januari niet meer mogelijk."

 

  &nbspTotis biedt de leden ook een Hypotheekdesk in samenwerking met Financenter. Gebruik daarvan is gratis.

 

toch een extra beloning over moeten hebben."

Reageer op dit artikel