nieuws

Total komt met gratis pechhulp

Archief

Oliemaatschappij Total gaat automobilisten vanaf nieuwjaarsdag gratis pechhulp aanbieden onder de naam Total Assistance. Mensen die Excellium-brandstof tanken, hebben de eerste veertien dagen na hun tankbeurt recht op de dienst.

Total komt met gratis pechhulp

De dekking voor hulp bij pech onderweg en eventueel vervangend vervoer geldt in heel Europa na elke tankbeurt bij één van de ruim vierhonderd Total-stations in Nederland. Total wijst op twee voordelen: de bewezen vermindering van brandstofverbruik en minder milieubelasting door gebruik van Excellium-benzine of -diesel en de mogelijke besparing van tientallen euro's die automobilisten nu voor een andere pechhulpverlener betalen.
Total Assistance wordt al langer in andere Europese landen aangeboden en is volgens de Franse oliemaatschappij "met groot enthousiasme" ontvangen. "Kijkend naar de ervaringen in bijvoorbeeld Frankrijk en België, zijn onze verwachtingen hooggespannen", zegt directeur retail Robert Joore.

Reageer op dit artikel