nieuws

Telegraaf: ZekerPlusHypotheek product van het jaar

Archief

De ZekerPlusHypotheek van Delta Lloyd is door dagblad De Telegraaf uitgeroepen tot het beste financiële product van het jaar. Deze bankspaarhypotheek scoort bij de jury hoog op transparantie, kosten en innovatie.

Banksparen biedt consumenten de kans om zonder kosten te sparen op een geblokkeerde spaarrekening waarbij het saldo later de hypotheek moet aflossen. "Delta Lloyd is als eerste met zo’n product gekomen", stelt jurylid Reinout van der Heijden , hoofdredacteur Geldgids. "Uit latere onderzoeken blijkt dat het ook nog om een van de beste gaat. Dat is knap."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.