nieuws

STFD verlaagt tarieven

Archief

De Stichting Financiële Dienstverlening (STFD) verlaagt komend jaar de tarieven. De bijdrage voor bestaande deelnemers komt op € 118 (145) en nieuwe deelnemers met een vergunningaanvraag betalen € 253 (299) per jaar.

STFD verlaagt tarieven

Vertrekkend directeur John Pennink (foto): "De verlagingen zijn best bijzonder in deze tijd. Vaak denken deelnemers dat ze meer geld kwijt zijn omdat ze twee keer moeten betalen: aan ons én aan de AFM. Maar ze vergeten daarbij dat ze vanwege hun lidmaatschap van de STFD korting krijgen op de AFM-tarieven", aldus Pennink. "Zo levert de begeleiding die de STFD biedt bij de vergunningaanvraag al direct een korting op van € 735 op het AFM-tarief voor deze aanvraag."
Ook op het doorlopendtoezichttarief van de AFM krijgen STFD-deelnemers korting. "Als zij mee hebben gedaan aan ons self-assessment dit jaar, levert dat nog eens minimaal € 400 korting op. Daarmee is de bijdrage voor de STFD ruim terugverdiend", vindt Pennink.
De tarieven zijn terug te vinden op www.stfd.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.