nieuws

SL2 Assuradeuren verkrijgt volmacht De Amersfoortse

Archief

SL2 Assuradeuren, het volmachtbedrijf van Lands Advies in Beverwijk, heeft een verzuimvolmacht gekregen van De Amersfoortste. Het betreft een pool waarin De Amersfoortste leidend is met 40%, Nationale-Nederlanden (30%), De Goudse (20%) en Delta Lloyd (10%).

 

  &nbspLands Advies is acht jaar geleden ontstaan door de samenvoeging van Limmen & Partners en Assurantiekantoor Stoass. "Toen waren we nog klein met acht man personeel. Inmiddels hebben we twintig fte’s, die 28 personeelsleden vertegenwoordigen", vertelt directielid Hans Schoone. "Dat is door autonome groei, maar ook door overnames van een aantal portefeuilles", aldus Schoone.

 

  &nbspHet kantoor telt 7.700 klanten, waaronder 800 bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf, maar ook de grootzakelijke markt. Het provisie-inkomen van het kantoor bedraagt over 2008 ongeveer _ 1,9 mln. "Daarvan komt ongeveer 40% uit de zakelijke markt."

 

  &nbspNaast volmachten van De Amersfoortse, NN, De Goudse en Delta Lloyd, heeft SL2 Assuradeuren ook volmachten van Monuta, DAS en Aegon. De directie van het kantoor bestaat uit Co Limmen, Hans van der Linden, Hans Schoone en Wiebe Stoker.

 

en Wiebe Stoker (SL2 Assuradeuren) ondertekenen de verzuimvolmacht.

Reageer op dit artikel