nieuws

Samenwerking Hypotheek Strateeg en PolisComfort.nl

Archief

De kantoren van De Hypotheek Strateeg (21 vestigingen) kunnen voortaan tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de diensten van PolisComfort.nl.

 

De samenwerking behelst dat alle kantoren van De Hypotheek Strateeg gebruik kunnen maken van de applicatie van PolisComfort.nl. Die bestaat aan de voorkant uit een website en aan de achterkant uit een klantadministratiesysteem, Poliscomfort Assistent. De applicatie voorziet in het zoeken, kiezen, vergelijken, sluiten en beheren van schade- en uitvaartverzekeringen. PolisComfort.nl biedt assistentie bij de implementatie van de applicatie.

 

  &nbsp"Vanuit de website in eigen look & feel kan de financiële dienstverlener diverse verzeke-ringsoplossingen van diverse aan-bieders vergelijken en ze combi-neren tot een pakket met een aan-trekkelijke korting", zegt Peter Simonis, commercieel directeur van PolisComfort.nl. De premies en voorwaarden worden volgens hem inzichtelijk vergeleken. De afgesloten verzekeringen worden vervolgens getoond in een online polismap die ook inzichtelijk is voor de relatie."

 

Reageer op dit artikel