nieuws

Samenwerking Hypotheek Strateeg en Nationale HypotheekBond

Archief

Franchiseorganisatie De Hypotheek Strateeg (21 vestigingen) gaat samenwerken met de Nationale HypotheekBond om deelnemers op een efficiëntere manier te laten omgaan met de bestaande portefeuille.

De Nationale Hypotheekbond biedt informatie over lopende hypotheken om zo de adviseur te helpen meer commerciële kansen uit z’n bestaande klantenbestand te halen. Een geautomatiseerd systeem haalt dagelijks de wijzigingen op in voorwaarden en tarieven van hypotheekverstrekkers en rekent daarmee de portefeuille van de aangesloten tussenpersonen door. Is het voor een klant interessant is om z'n hypotheek of verzekeringen te wijzigen, dan ontvangt de adviseur een bericht via het systeem. De adviseur wordt ook gewaarschuwd als bestaande klanten hun woning te koop zetten.

Reageer op dit artikel