nieuws

Risicodesk bij InterfinanceNed

Archief

Serviceprovider InterFinanceNed (Heerenveen) heeft een Risicodesk in het leven geroepen om het voor de deelnemers mogelijk te maken om in één keer toegang te krijgen tot meerdere aanbieders van overlijdensrisicoverzekeringen.

 

"Dit is een echte vechtmarkt onder de aanbieders", zegt Eddie Kempers, directeur van InterFinanceNed. "Onlangs zijn de tarieven scherp gedaald. Wij willen onze deelnemers het gemak bieden om met behulp van de desk toegang te krijgen tot vijftien aanbieders en daarmee het scherpste aanbod aan de klant te doen. We hebben daarvoor een zogeheten premieberekeningsservice gecreëerd waarbij de tussenpersoon een premievergelijking ontvangt van de scherpste aanbieders."

 

  &nbspOnlangs introduceerde InterfinanceNed al de Kredietdesk, binnenkort volgt de Uitvaartdesk.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.