nieuws

Reaal kiest voor ArboNed

Archief

Reaal heeft de samenwerking met arbodienstverlener Capability verbroken en gekozen voor een samenwerking met ArboNed.

 

"Wij zien dat er in de verzuimmarkt steeds meer aandacht is voor gezondheidsmanagement en de vitaliteit van de werknemer, met als doel de arbeidsproductiviteit te verhogen. ArboNed deelt die visie en is daarom de ideale partner voor het verzorgen van de dienstverlening vanuit de verzuimverzekering", aldus Reaal in een brief aan het intermediair.

 

  &nbspVolgens Reaal zijn de concrete voordelen van ArboNed dat het "een zeer professionele partij is met een uitstekende performance". ArboNed biedt tevens mobiele keuringstations bij de klant in de buurt.

 

  &nbspReaal garandeert de dienstverlening bij Capability tot 1 januari 2009. De ziek- en herstelmelding blijft lopen via www.reaalverzuim.nl. De verzekeraar benadrukt dat door het wisselen van arbodienstverlener de verzuimpolis niet opgezegd kan worden. "De arbodienstverleningscomponent kan wel geroyeerd worden."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.