nieuws

Principeakkoord over ‘tussen-cao’ AAHG

Archief

De vakbonden en ABN Amro Hypotheken Groep (AAHG) hebben een onderhandelingsresultaat bereikt over een ‘tussen-cao’.  Alle salarissen en salarisschalen worden per 1 januari 2009 met 3,5% structureel verhoogd.

De lopende cao én de cao 'Sociale gevolgen van organisatieveranderingen' (die zou lopen tot 1 januari 2010) worden verlengd tot 1 maart 2010. De cao 'sociale gevolgen' kan echter voor de medewerkers van AAHG eerder eindigen als tussen ABN Amro en/of AAHG, Fortis Bank Nederland en de betrokken vakbonden een nieuw sociaal plan wordt overeengekomen.
Er is verder afgesproken om éénmalig een bedrag van € 10.000 bij te dragen aan (gezamenlijke) internationale solidariteitsprojecten. Het woord is nu aan de medewerkers om het principeakkoord al dan niet goed te keuren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.