nieuws

Polis Direct niet langer zus maar dochter Bovemij

Archief

Polis Direct wordt met ingang van het nieuwe jaar onderdeel van Bovemij, de verzekeringsmaatschappij van Bovag. Een gevolg is dat de particuliere schadeverzekeringen in de portefeuille van Bovemij overgaan naar Polis Direct.

Polis Direct niet langer zus maar dochter Bovemij

Het gaat om tienduizend polissen, in hoofdzaak autoverzekering en voor 10% pakketverzekeringen. "Door vanuit één partij particuliere producten aan te bieden, wordt efficiënter en klantgerichter gewerkt", stelt Bovemij. Voor het risicodragerschap maakt de transactie niets uit. Bovemij is en blijft risicodrager van de door volmachtbedrijf Polis Direct gesloten polissen.
Die portefeuille is, dertien jaar na de oprichting, gegroeid tot bijna honderdduizend polissen. Met een provisieomzet van bijna € 10 mln noemt Polis Direct zich "de vijfde, onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaar van Nederland".

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.