nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Zorgverzekeraar Uvit heeft Yvon de Groot (42) per 1 januari aangesteld als businessmanager. De Groot komt van Kluwer waar zij uitgever was.

 

AIG Europe (Nederland) heeft Emiel Paay aangesteld als profit-centermanager Marine. Voordat hij bij AIG in dienst kwam, was hij manager Marine Benelux, Scandinavië en Japan bij General Reinsurance Corporation.

 

Silka Kaihena (34) is bij de Van Kampen Groep gestart als accountmanager voor het oostelijke deel van het land. Zij werkte de laatste vijf jaar als accountmanager bij FinanCenter.

 

Sinds 1 november is Erik Drenth de nieuwe manager Business Development van VVAA. Hij gaat zich bezighouden met de ontwikkeling en implementatie van onder andere de toegankelijkheid van internet. De 38-jarige Drenth werkte bij Friesland Bank als adviseur strategie.

 

Irene de Wit (35) is bij Troostwijk Taxaties in dienst getreden als senior accountmanager. Zij volgt Cees Haasnoot (62)op die na een 30-jarig dienstverband van zijn vrije tijd gaat genieten. De Wit is sinds 2002 in dienst bij Troostwijk. Voordien werkte zij bij ING.

 

Reageer op dit artikel