nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Ron de With is bij de Europeesche accountmanager Volmachten geworden. De With is ruim negentien jaar in dienst bij de Europeesche waarvan de laatste jaren als leidinggevende aan de buitendienst voor tussenpersonen.

 

Fortis Corporate Insurance heeft Henk Rox aangesteld als specialist underwriter Marine. Rox komt van Achmea waar hij underwriting-manager Transport was.

 

Walter Annard (41) is per 1 januari benoemd tot public affairs officer van Eureko/Achmea, Hij volgt Alle Diderik de Jonge op, die medio 2009 met pensioen gaat. Momenteel is Annard manager PR & Communicatie bij de divisie Zorg van Achmea.

 

Jolanda van der Wardt is bij DCE Consultants gestart als programme-manager Banking & Investments. Zij houdt zich bezig met het adviseren over en leiding geven aan (strategische) veranderingstrajecten. Van der Wardt was hiervoor manager Productmanagement Bancair bij ING.

 

Aartjan Paauw (44) is per 1 december benoemd tot CFO van Delta Lloyd, een functie die ad interim vervuld werd door Anthony van Kempen. Paauw is sinds 2005 werkzaam bij Delta Lloyd als manager Actuariaat & Risicomanagement en sinds begin dit jaar als manager van het Kenniscentrum Pensioenen. Zijn opvolger bij het Kenniscentrum is Diederik Schouten (34) die momenteel teamleider Verzekeringstechniek en Risicomanagement is.

 

Reageer op dit artikel