nieuws

Personeel in financiële dienstverlening wil meer ondersteuning

Archief

Bijna een derde van de medewerkers in de financiële sector voelt zich niet of onvoldoende ondersteund door de personeelsafdeling van het bedrijf. Dat blijkt uit onderzoek onder 4.400 managers en medewerkers in de zakelijke dienstverlening.

De financiële dienstverlening kan een belangrijke slag maken in de ondersteuning van medewerkers door het personeelsbeleid verder te professionaliseren en beter af te stemmen op hun verwachtingen, concluderen de onderzoekers van Integron, een bureau dat is gespecialiseerd in medewerker- en klanttevredenheidsonderzoeken. "Op de krappe arbeidsmarkt zouden bedrijven hun achterdeur beter dicht kunnen houden door meer aandacht te besteden aan opleiding en ontwikkeling, loopbaanplanning en het proactief oplossen van problemen." Medewerkers verwachten daarbij van hun zogeheten HR-afdeling ook meer maatwerkondersteuning.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.