nieuws

Open collectiviteiten en internetverzekeraars populairst

Archief

Univé Zekur en de voor iedereen toegankelijke collectieve verzekering van Ohra blijken het populairst bij mensen die nu naar een andere zorgverzekeraar overstappen, meldt de Verzekeringssite. Beide trekken 18% van de overstappers.

Ze worden op de voet gevolgd door de open collectiviteiten van Delta Lloyd (14%) en Univé (8%) en door CZ Direct (7%).  De vrije periode rond Kerstmis en de jaarwisseling blijken veel mensen te gebruiken om op de valreep hun zorgverzekering op internet te vergelijken met mogelijk interessantere opties.  Onvrede met de dekking van de aanvullende verzekering is de belangrijkste reden om van zorgverzekeraar te wisselen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.