nieuws

Ontslag voor helft personeel van Welke-dochter Het dochterbedrijf

Archief

van Welke Beheer, Welke Financieel Adviseurs handelend onder de naam Infact (Almere) heeft een ontslagvergunning aangevraagd voor de helft van het personeel (10 fte)

Volgens Annemarie Gerritsma van Welke Beheer is Infact al anderhalf jaar verlieslatend. "Infact heeft een apart concept van telemarketing voor particulieren dat steeds minder werkt ", aldus Gerritsma. "Toen zich ook nog businesspartners terugtrokken wegens marktomstandigheden hebben we ervoor gekozen om met de helft van het personeel alleen nog de vaste klanten te bedienen." Het achterblijvende personeel (5 fte) zal zich bezig gaan houden met het bewerken van de bestaande portefeuille. Tevens zal de directie zelf bestaande klanten gaan bezoeken.

Reageer op dit artikel