nieuws

NN komt met Bankspaar Plus Hypotheek

Archief

Nationale-Nederlanden introduceert de BankSpaar Plus Hypotheek met loyaliteitsbonus. Deze bonus kan oplopen tot 10% van het doelkapitaal en telt direct mee in de berekening ervan, waardoor de klant volgens NN bespaart op de inleg van de hypotheek.

NN komt met Bankspaar Plus Hypotheek

De klant verdient de bonus van steeds 2,5% in vier termijnen: na 11 jaar, na 16 jaar, na 21 jaar en na 30 jaar. Deze termijnen gelden ook als de hypotheek korter dan 30 jaar loopt. Bij een looptijd van 25 jaar krijgt de klant dan nog steeds 7,5% van het doelkapitaal als bonus. "Met deze bonus belonen we onze klanten voor een trouwe relatie die we met ze hopen te hebben", zegt bancair directeur Erik Muetstege. "Consumenten willen lage maandlasten en de zekerheid om alles te kunnen afbetalen op de einddatum. Daar moeten hypotheken in deze tijd aan voldoen”, aldus Muetstege.

Reageer op dit artikel