nieuws

Nivre-bureaus blijven tegen betaling voor dossiers

Archief

Het branchebestuur Personenschade van het Nivre heeft laten weten dat 97% van de ingeschreven belangenbehartigers zich distantieert van het betalen van vergoedingen voor letselschadedossiers. Dat is naar voren gekomen uit een recente ledenraadpleging.

In maart dit jaar stuurde het branchebestuur een brief waarin van de aangesloten bureaus werd verlangd dat zij er letterlijk voor zouden tekenen dat zij niet betalen voor letselschadedossiers. Wie met 'ja' zouden antwoorden of niet zouden reageren, konden een royementsprocedure tegemoet zien. Van de ingeschreven belangenbehartigers distantieert 87% zich niet alleen van betaling voor dossiers; zij hebben ook de verklaring ondertekend waarmee zij aangeven geen contacten te onderhouden met bedrijven die dossiers tegen betaling aanbieden of zelf aan dergelijke praktijken deel te nemen. Vier ingeschreven belangenbehartigers verleenden geen medewerking aan het onderzoek.

Reageer op dit artikel