nieuws

Nieuwe reeks ‘Das je goed recht’

Archief

In januari start de tweede reeks van het tv-consumentenprogramma ‘Das je goed recht’. Presentator is misdaadjournalist John van den Heuvel (foto), als opvolger van Alberto Stegeman. Dit jaar keken op het hoogtepunt 1,3 miljoen mensen naar het programma, dat geproduceerd wordt door Endemol in samenwerking met DAS Rechtsbijstand.

Nieuwe reeks ‘Das je goed recht’

In iedere aflevering komen diverse praktijkgevallen aan de orde. Juristen van DAS leggen telkens uit welke rechten mensen hebben. Vanaf 11 januari is het programma acht weken lang iedere zondag te zien op SBS 6 om 21.30 uur. Vanaf de eerste uitzending is ook de website www.dasjegoedrecht.nl in de lucht. Hier vinden kijkers meer informatie over het programma en de juridische onderwerpen die in de uitzendingen aan de orde zijn gekomen. Ook kunnen bezoekers van de website weer de juridische 'Magdat?Quiz' spelen, waarmee prijzen te winnen zijn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.