nieuws

Nieuwe franchiseformule HypotheekCompany

Archief

Onder de naam ‘Free Franchise’ komt franchiseketen HypotheekCompany met een nieuw businessmodel voor 2009. “We hebben onze formule aangepast aan de eisen van de nieuwe tijd”, zegt formulemanager Patrick Hermans.

Nieuwe franchiseformule HypotheekCompany

“De nieuwe formule moet recht doen aan de nieuwe positie van het intermediaire hypotheekadvies en de positie van dit intermediair versterken. De formule moet ondernemers inspireren om met behoud van eigen identiteit en visie het label HypotheekCompany uit te dragen. De nieuwe formule stimuleert transparantie, kwaliteit van advisering en advies op basis van een feedeclaratie”, aldus Hermans. "Daarnaast komt de maandelijkse fee te vervallen, wordt er geen provisie afgeroomd en we gaan werken met jaarcontracten in plaats van vierjaarcontracten.” Deelname is voortaan gratis, bovendien ontvangen nieuwe franchisenemers een welkomstbedrag van € 1.000.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.