nieuws

NBVA start nieuwe consumentencampagne

Archief

De NBVA heeft zijn site uitgebreid met tips, films en checklists voor consumenten. Daaraan gekoppeld is de figuur Frank geïntroduceerd, die de hoofdrol speelt in een reclamecampagne die in januari start.

NBVA start nieuwe consumentencampagne

De belangenvereniging streeft met deze aanpassingen naar eerlijke consumentenvoorlichting. "Laat je niet gek maken, laat je onafhankelijk adviseren" is de leus in tien filmpjes, waarin aan de hand van de lotgevallen van Frank op eenvoudige toon informatie wordt gegeven over pensioenen, hypotheken, beleggen en verzekeringen. Daartoe is gebruik gemaakt van de stem van Aart Staartjes. Twee van de filmpjes, die ook door leden op hun site kunnen worden gezet, worden in januari vertoond bij de publieke omroep.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.