nieuws

Miedema Adviesgroep failliet verklaard

Archief

De rechtbank in Utrecht heeft het faillissement uitgesproken over Miedema Adviesgroep, op verzoek van de eigenaren Hendrik en Ricardo Miedema. De tweelingbroers hopen dat curator Schreuder nog heil ziet in een doorstart.

Miedema Adviesgroep failliet verklaard

Volgens Ricardo Miedema draaide het kantoor, met twee parttime-medewerkers in dienst, in de kern namelijk gezond. Een geschil over een in 2006 gekochte assurantieportefeuille bleef het kantoor echter achtervolgen. "Die portefeuille voldeed niet aan de verwachtingen. Wij hebben de koopprijs daarom gedeeltelijk betaald en er inmiddels negen juridische procedures over gevoerd. Een daaraan gerelateerde beslaglegging op onze doorlopende provisies is ons opgebroken."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.