nieuws

Menzis

Archief

Menzis heeft een internetprogramma ontwikkeld (Menzis Connect) waarmee tussenpersonen hun eigen marketingacties kunnen opzetten. Op de website kiest de tussenpersoon de middelen die hij wil inzetten. Menzis zorgt voor de verdere verwerking van de bestelling. Zo kan de tussenpersoon mailings laten versturen door Menzis, zowel per post als per mail.

 

Agis

Zorgverzekeraar Agis gaat software van het ICT-bedrijf Mendix bedrijfsbreed inzetten voor het structureel automatiseren van ondersteunende processen., Ook wordt de software ingezet voor het migreren van verouderde systemen naar moderne ICT-platforms.

 

Infa

Het adviesbedrijf Yellowtail en Infa/Figlo gaan intensiever samenwerken om grote financiële instellingen in Europa en Zuid-Afrika te kunnen voorzien van geïntegreerde adviestoepassingen. Deze adviessoftware ondersteunt de multi-channeldistributie van financiële producten. Infa levert de software en Yellowtail is verantwoordelijk voor de implementatie bij de instellingen.

 

Digitale nota

Allianz-dochter London gaat verzekerden als alternatief voor de acceptgiro een digitale nota ter beschikking stellen. Nog deze maand krijgen klanten bij het inloggen voor internetbankieren de mogelijkheid om zich aan te melden voor de digitale nota. De keuze wordt later door London schriftelijk bevestigd. Voor klanten die de premie automatisch laten incasseren of de premie aan de tussenpersoon overmaken, verandert er niets.

 

Uitbreiding Elements

In de nieuwe versie van Faster Forward Elements zijn de modules Urenregistratie en Facturatie uitgebreid. Verder is veel nadruk gelegd op de alternatieve beloningsvormen en provisieadministratie.

 

Plus en Comfort

Avéro Achmea stopt met de aanvullende zorgpolissen Plus en Comfort. "Wij wilden ons productenpalet vereenvoudigen en van deze twee aanvullende polissen maakten niet veel verzekerden meer gebruik", aldus een woordvoerder. De plus-variant is opgegaan in Extra en de Comfort is de Royaal-variant geworden.

 

Reageer op dit artikel