nieuws

Marktaandeel De Hypotheekshop half procent hoger

Archief

In een hypotheekmarkt die 15% krimpt, claimt De Hypotheekshop tussen januari en september van dit jaar een toename van het marktaandeel van een half procentpunt ten opzichte van vorig jaar.

Marktaandeel De Hypotheekshop half procent hoger

De stijging van het marktaandeel van De Hypotheekshop komt doordat de totale hypotheekafzet is gedaald, terwijl die van de Hypotheekshop nagenoeg gelijk blijft. Het marktaandeel is in de eerste drie kwartalen  gestegen naar 4,4% (3,9%). "De hypotheekomzet van De Hypotheekshop is zelfs iets hoger dan de € 4 mld van vorig jaar", zegt algemeen directeur Ron Bavelaar. "De kwaliteit van het advies geeft de doorslag. De gewone assurantietussenpersoon zal het steeds moeilijker krijgen. Hypotheken is echt een specialisatie en dan komt de klant toch bij de adviesketens terecht. Het zou me niet verbazen als het marktaandeel van de andere ketens ook stijgt."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.