nieuws

Lippmann Groep scherpt vrijwilligerverzekering aan

Archief

In reactie op de vrijwilligerverzekering die VNG samen met Centraal Beheer in de markt heeft gezet, heeft de Lippmann Groep zijn eigen vrijwilligerverzekering aangescherpt.

Lippmann Groep scherpt vrijwilligerverzekering aan

"Wij bieden een uitgebreide dekking die beter aansluit bij het werk van de vrijwilliger. Daarnaast is onze premie beter. De derde pijler waar onze vrijwilligerverzekering op rust, is dat wij persoonlijk voorlichting komen geven bij de gemeenten", aldus een woordvoerder. Risicodragers op de polis van Lippmann Groep zijn AIG, DAS en Zurich. Het product van Lippmann bestaat uit vier modules. Als alle modules worden afgenomen, kost dat € 0,235, terwijl de VNG-verzekering € 0,25 kost per inwoner. Het grote verschil met de polis van Centraal Beheer en VNG is volgens Lippmann Groep dat zij de maatschappelijke stages ook meeverzekeren. "Op de polis van VNG is dat expliciet uitgesloten."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.